A házigazda

Fesztiválok, falunapok, városi rendezvények, ünnepségek, megnyitók, gálaműsorok, céges rendezvények, konferenciák teljes körű konferálása, műsorvezetése, levezetése. Több mint 15 éves tapasztalattal, rendezvényszervezői gyakorlattal. Egy jó házigazda fél siker...


Az elmúlt évek során a hazai előadóművészek zömével dolgoztam együtt, kisebb rendezvényektől, céges buliktól, falunapokon át egészen a nagy fesztiválokig. Több éve állandó színpadmestere, műsorvezetője vagyok többek között a bábolnai Kukoricafesztiválnak, a tatai Víz Zene Virág fesztiválnak, a Komáromi Napoknak, és az ország egyik legnívósabb történelmi fesztiváljának, a Tatai Patarának.

NEM CSAK BESZÉLEK!

Egy SZÍNPADMESTER feladata nem csak a konferálás, és a jó hangulat megalapozása, hanem kiemelt szerepe van a rendezvény pontos lebonyolításában. Koordinálja a fellépőket, ha kell fogadja őket, megoldja az esetleges problémákat, választ ad a felmerülő kérdésekre annak érdekében, hogy gördülékenyen haladjon a munka és lehetőleg ne legyenek csúszások a programban. Segíti a kommunikációt a rendezvényt kiszolgáló technikai személyzet és a fellépők stábja, valamint a szervezők között, ügyel a pontos kezdésre és a ütemezés szerinti befejezésre. Egy jó színpadmester az egyik legfontosabb kulcsa a sikeres rendezvénynek!

A műsorvezetés, koordinálás mellett igyekszem segíteni a szervezők munkáját olyan tanácsokkal és trükkökkel, amelyeket az évek során sajátítottam el. Egy rendezvény során mindig akadnak váratlan helyzetek, hirtelen felmerülő problémák, amelyeket meg kell oldani. Ezen kívül kiváló zenei, színházi és egyéb kísérőprogramokat is tudok ajánlani, amivel színesebbé tehetik rendezvényeiket. Mindent megoldunk!


© 2018 Konferalas.hu | Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el