A ceremóniamester

Ceremóniamesterként a legfontosabb feladatomnak tartom, hogy az előre megbeszéltek alapján minden olajozottan menjen, az ifjú pár és a vendégeik jól érezzék magukat.

Leveszem a vállatokról a terhet. Több mint tíz éves rendezvényszervezői tapasztalattal, könnyed, laza beszédstílussal, kellően komoly megjelenéssel, maximális odafigyeléssel segítek nektek, hogy igazán emlékezetes legyen számotokra és vendégeitek számára is a Nagy nap. Bővebben: kattints a gombra!

A házigazda

Fesztiválok, falunapok, városi rendezvények, ünnepségek, megnyitók, gálaműsorok, céges rendezvények, konferenciák teljes körű konferálása, műsorvezetése, levezetése. Több mint 15 éves tapasztalattal, rendezvényszervezői gyakorlattal. Kötetlen, humoros, pörgős, laza, a rendezvény jellegéhez igazított stílusban Egy jó házigazda fél siker... Bővebb információért kattints a gombra.

Az előadó

Több mint 15 éves színpadi rutinnal, színházi és könnyűzenei tapasztalattal a hátam mögött vállalok énekesi és prózai előadásokat különféle stílusokban. Repertoáromban, musicalek, rockoperák, pop-rock slágerek, versfeldolgozások is megtalálhatók. Külön összeállítás rendelhető nemzeti ünnepekre, jeles napokra.


Élőzenés akusztikus koncert, irodalmi műsor, karácsonyi összeállítás és fesztivál műsor rendelése is lehetséges, akár céges rendezvényekre is! Bővebben: kattints a gombra!

A narrátor

Videó felvételek, riportfilmek, kisfilmek, reklám spotok hangalámondása, narrálása mindig a megfelelő stílusban. A hangfelvétel elkészítésére külső stúdióban is lehetőség van. Kérésre stúdiót biztosítani tudok.Bővebb információért kattints a gombra!

© 2018 Konferalas.hu | Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el