Ceremóniamester


Ceremóniamesterként a legfontosabb feladatomnak tartom, hogy az előre megbeszéltek alapján minden olajozottan menjen, az ifjú pár és a vendégeik jól érezzék magukat.


Leveszem a vállatokról a terhet. Több mint tizenöt éves rendezvényszervezői tapasztalattal, könnyed, laza beszédstílussal, kellően komoly megjelenéssel, maximális odafigyeléssel segítek nektek, hogy igazán emlékezetes legyen számotokra és vendégeitek számára is a Nagy nap.


Természetesen fontosnak tartom a stábbal való közös munkát, így mindent megteszek annak érdekében, hogy a saját elképzelésetek alapján, zökkenőmentesen alakuljanak az események, így folyamatosan tartom a kapcsolatot a vendégekkel, egyeztetek a zenekarral, segítem a fotósok munkáját, sőt, ha kell dalra is fakadok... Nem viccelek! Tényleg.


A kezdetektől bekapcsolódok a szervezési munkálatokba, tanácsokat adok, bármilyen felmerülő kérdésre szívesen válaszolok, hogy együtt találjuk meg a legjobb megoldásokat.


Számíthattok rám mindenben! Forduljatok hozzám bizalommal, mondjátok el mit szeretnétek, és építsük fel együtt a Ti álomesküvőtöket!
© 2018 Konferalas.hu | Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el