A megszólaló ember

Dióhéjban...


20 éves tapasztalattal a hátam mögött, a rendezvényszervezés minden apró részletét ismerem. Az elmúlt évek során a hazai előadóművészek és rendezvényszolgáltatók zömével dolgoztam együtt, kisebb rendezvényektől, céges buliktól, falunapokon, esküvőkön át egészen a nagy fesztiválokig. Több éve állandó színpadmestere, műsorvezetője vagyok többek között a bábolnai Kukoricafesztiválnak, a tatai Víz Zene Virág fesztiválnak, a Komáromi Napoknak, és a Tatai Patarának.

Emellett számos referenciával és tapasztalattal a hátam mögött, kiváló zenei, színházi és egyéb kísérőprogramokat is tudok ajánlani, amivel színesebbé tehetik rendezvényeiket.

Színpadmesterként feladatom a színpadi programok koordinálása, az állandó műsorközlés, közérdekű információk bemondása, a közönség jókedvének fenntartása, a fellépők koordinálása, valamint gondoskodni a programok zökkenőmentes, csúszás nélküli lebonyolításáról.

Ceremóniamesterként a legfontosabb feladatomnak tartom, hogy az előre megbeszéltek alapján minden olajozottan menjen, az ifjú pár és a vendégeik jól érezzék magukat.Dolgoztam...

Dolgoztam már pajtában, és kastélyban
Csúsztam sárban, de márványpadlón is álltam
Égetett a nap és űzött a vihar
Mosolyt fakasztottam, könnyeket csalogattam,
Nevettem és néha én is sírtam,
Álltam a sarat, ahogy bírtam
A tudást vágytam és megismertem
Megtanultam, most már tudom,
Ha kéred, akkor neked adom.


Itt is megtalálsz

Itt-ott időnként feltűnök


© 2018 Konferalas.hu | Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el